International Certified Future Strategist -koulutusohjelma 2020


Sinustako sertifioitu ennakointi- ja strategiatyön osaaja?

 

International Certified Future Strategist -ohjelmassa pääset kehittämään omaa ammatillista osaamistasi sekä vahvistamaan organisaatiosi tulevaisuustyöskentelyä aidosti kansainvälisessä ympäristössä.

 

Organisaatiot toimivat nopeasti muuttuvassa ympäristössä, jossa menestyminen vaatii strategista näkemystä ja ymmärrystä tulevaisuuden kehityskuluista. Perinteiset työtavat ja menetelmät eivät usein riitä vastaamaan muuttuvan toimintaympäristön ja työelämän haasteisiin, vaan tueksi tarvitaan jäsentynyttä ja omiin tarpeisiin räätälöityä ennakointia.

International Certified Future Strategist on seuraavan kerran keväällä 2020 järjestettävä koulutusohjelma, jossa osallistujat pääsevät oppimaan erilaisten ennakointi- ja analyysityökalujen käyttöä, sekä soveltamaan niitä omalle organisaatiolleen sopivaksi harjoitustöiden ja tehtävien avulla. Koulutus on käytännöllinen ja osallistava, ja antaa valmiuksia mm. epävarmuuksien ja trendien analysointiin, skenaarioiden luomiseen, sekä strategisten muutosten läpivientiin ja kommunikointiin.

Kurssi tarjoaa lisäksi erinomaisen verkostoitumis- ja kansainvälistymismahdollisuuden, sillä ohjelmaan osallistuu henkilöitä eri puolilta Eurooppaa.

 

Ohjelmasta sanottua:

”If you’re working in company or organisational development and interested in the
future, then this course is really key.” Rikard Wallin, Sweden

“The learning-style is very hands-on and assignments quite challenging, so after getting the certification you’ll have a feeling of real accomplishment.” Jonas Kronlund, Finland

 

Kurssi rakentuu neljästä kolmen päivän mittaisesta moduulista, jotka järjestetään Tukholmassa alkuvuoden 2020 aikana. Kouluttajina toimivat viiden eurooppalaisen ennakointi- ja strategiatyöhön erikoistuneen konsultointitoimiston asiantuntijat.

 • Moduuli 1: Toimintaympäristö- ja trendianalyysit (22.-24.1.2020)
 • Moduuli 2: Skenaariotyöskentely (11.-13.3.2020)
 • Moduuli 3: Visio ja strategiset analyysit (15.-17.4.2020)
 • Moduuli 4: Strategian testaus ja toimenpiteet (27.-29.5.2020)

Koulutusohjelma sopii erityisesti strategia-, suunnittelu-, toimintaympäristön analysointi- tai muissa vastaavissa tehtävissä työskenteleville asiantuntijoille ja johtajille, jotka haluavat kehittyä urallaan tulevaisuus- ja ennakointityön huippuosaajiksi. Osallistujien on mahdollista saada koulutuksestaan sertifikaatti.

Lataa tästä koulutusohjelman esite tai käy tutustumassa ohjelman omiin nettisivuihin täältä.

 

Tervetuloa mukaan oppimismatkalle!

 

Ilmoittautumiset ja lisätietoja

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen, pyydä lisätietoja tai sovi henkilökohtainen esittelykäynti koulutusohjelmasta täältä. Lisätietoja ohjelmasta voit kysyä myös suoraan Capfulin Senior Partner Jari Puhakalta (040 5622 675) tai jari.puhakka@www.capful.fi.

 

icfs-logo-text-large-opt


Ilmoittaudu →

Henkilöstöuutisia Capfulissa


Tällä hetkellä Päijät-Hämeen Yrittäjien toimitusjohtajana toimiva KTM Outi Hongisto siirtyy Capfuliin Senior Advisoriksi sekä toimitusjohtajaksi tj. Nette Lehtisen äitiysvapaan ajaksi. Hongisto aloittaa Capfulissa 15.8.2019.

Toivotamme Outin lämmöllä ja innolla osaksi kasvavaa Capfulia.


Haemme liikkeenjohdon konsultteja


Etsimme liikkeenjohdon konsultteja ja associate konsultteja kasvamaan kanssamme strategia-ammattilaiseksi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oman ammattitaidon ja strategiaosaamisen monipuoliseen kehittämiseen kannustavassa ja dynaamisessa työympäristössä. Capfulin konsulttina pääset toteuttamaan vaativia, monipuolisia ja mielenkiintoisia toimeksiantoja sekä vaikuttamaan merkityksellisesti asiakkaidemme liiketoiminnan strategiseen kehittämiseen.

———-

Liikkeenjohdon konsultin tehtävä

Consultant ottaa itsenäistä vastuuta strategisista asiakasprojekteista tai niiden osista. Tuotat laadukasta sisältöä syventämällä strategisia analyysejä sekä luomalla liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä ratkaisuja asiakkaalle. Osallistut strategia- ja skenaarioprojektien kokonaisvaltaiseen toteuttamiseen sekä uusien asiakassuhteiden luomiseen. Haemme konsultteja niin yksityisen kuin julkisen puolen toimeksiantoihin.

Mitä odotamme konsultilta

 • soveltuvaa korkeakoulutusta ja työkokemusta soveltuvista tehtävistä
 • kiinnostusta organisaatioiden strategiseen uudistamiseen ja toimintaympäristön muutoksen ymmärtämiseen
 • älyllistä uteliaisuutta, luovaa ajattelua ja analyyttisyyttä
 • vahvaa ongelmanratkaisukykyä
 • strategisten taloudellisten tunnuslukujen ymmärtämistä
 • kykyä kehittää ja esittää uusia ideoita ja ratkaisuja
 • vahvoja tiimi- ja vuorovaikutustaitoja
 • yrittäjähenkeä ja kiinnostusta toimeksiantojen hankintaa kohtaan
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

———

Associate konsultin tehtävä

Associate Consultantina keräät ja analysoit tietoa, luot projektien ja niiden osa-alueiden sisältöjä, työstät strategisia analyyseja ja eri alojen markkinakuvauksia sekä avustat tiimin muita jäseniä projektien suunnittelussa, hankinnassa ja toteutuksessa.

Tehtävä voi olla tarpeen mukaan osa-aikainen ja sovitettavissa opiskelujen aikatauluihin. Haemme Associate Consultanteja niin yksityisen kuin julkisen puolen toimeksiantoihin.

Mitä odotamme associate konsultilta

 • vähintään kolmannen vuoden soveltuvia maisterin tai DI-tutkinnon opintoja
 • älyllistä uteliaisuutta, luovaa ajattelua ja analyyttisyyttä
 • kiinnostusta organisaatioiden strategiseen uudistamiseen
 • halua ja kiinnostusta seurata toimintaympäristön kehitystä ja ymmärtää sen eri muutosvoimia ja syy-seuraussuhteita
 • aloitteellisuutta, joustavuutta ja halua viedä tehtävät päätökseen
 • hyviä vuorovaikutustaitoja
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

———

Aloitusajankohta on joustava, mutta alustavasti etsimme konsultteja ja associate konsultteja, jotka pystyisivät aloittamaan elo-syyskuusta lähtien.

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Nette Lehtinen (puh. 050 3474291) maanantaina 29.4.2019 klo 10.00 – 11.00. Lisätietoja yrityksestä löytyy myös kotisivuiltamme www.capful.fi.

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 8.5.2019 mennessä osoitteeseen nette.lehtinen@www.capful.fi. Otsikoi viestisi: ”Etunimi Sukunimi hakemus – Associate Consultant/Consultant”. Liitä konsulttihakemuksien sähköpostiin myös yliopiston opintosuoritusote ja Associate konsultin hakemuksiin myös ylioppilastodistus ja lukion päättötodistus.

 


Nimi*

Yritys

Sähköpostiosoite*

Puhelinnumero

Viesti

Pakolliset kentät ovat merkitty *:llä

Sulje

Pysy kartalla

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietoa tulevaisuuden nousevista ilmiöistä sekä tulevista tapahtumista.