International Certified Future Strategist -koulutusohjelma 2020


Sinustako sertifioitu ennakointi- ja strategiatyön osaaja?

 

International Certified Future Strategist -ohjelmassa pääset kehittämään omaa ammatillista osaamistasi sekä vahvistamaan organisaatiosi tulevaisuustyöskentelyä aidosti kansainvälisessä ympäristössä.

 

Organisaatiot toimivat nopeasti muuttuvassa ympäristössä, jossa menestyminen vaatii strategista näkemystä ja ymmärrystä tulevaisuuden kehityskuluista. Perinteiset työtavat ja menetelmät eivät usein riitä vastaamaan muuttuvan toimintaympäristön ja työelämän haasteisiin, vaan tueksi tarvitaan jäsentynyttä ja omiin tarpeisiin räätälöityä ennakointia.

International Certified Future Strategist on seuraavan kerran keväällä 2020 järjestettävä koulutusohjelma, jossa osallistujat pääsevät oppimaan erilaisten ennakointi- ja analyysityökalujen käyttöä, sekä soveltamaan niitä omalle organisaatiolleen sopivaksi harjoitustöiden ja tehtävien avulla. Koulutus on käytännöllinen ja osallistava, ja antaa valmiuksia mm. epävarmuuksien ja trendien analysointiin, skenaarioiden luomiseen, sekä strategisten muutosten läpivientiin ja kommunikointiin.

Kurssi tarjoaa lisäksi erinomaisen verkostoitumis- ja kansainvälistymismahdollisuuden, sillä ohjelmaan osallistuu henkilöitä eri puolilta Eurooppaa.

 

Ohjelmasta sanottua:

”If you’re working in company or organisational development and interested in the
future, then this course is really key.” Rikard Wallin, Sweden

“The learning-style is very hands-on and assignments quite challenging, so after getting the certification you’ll have a feeling of real accomplishment.” Jonas Kronlund, Finland

 

Kurssi rakentuu neljästä kolmen päivän mittaisesta moduulista, jotka järjestetään Tukholmassa alkuvuoden 2020 aikana. Kouluttajina toimivat viiden eurooppalaisen ennakointi- ja strategiatyöhön erikoistuneen konsultointitoimiston asiantuntijat.

  • Moduuli 1: Toimintaympäristö- ja trendianalyysit (22.-24.1.2020)
  • Moduuli 2: Skenaariotyöskentely (11.-13.3.2020)
  • Moduuli 3: Visio ja strategiset analyysit (15.-17.4.2020)
  • Moduuli 4: Strategian testaus ja toimenpiteet (27.-29.5.2020)

Koulutusohjelma sopii erityisesti strategia-, suunnittelu-, toimintaympäristön analysointi- tai muissa vastaavissa tehtävissä työskenteleville asiantuntijoille ja johtajille, jotka haluavat kehittyä urallaan tulevaisuus- ja ennakointityön huippuosaajiksi. Osallistujien on mahdollista saada koulutuksestaan sertifikaatti.

Lataa tästä koulutusohjelman esite tai käy tutustumassa ohjelman omiin nettisivuihin täältä.

 

Tervetuloa mukaan oppimismatkalle!

 

Ilmoittautumiset ja lisätietoja

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen, pyydä lisätietoja tai sovi henkilökohtainen esittelykäynti koulutusohjelmasta täältä. Lisätietoja ohjelmasta voit kysyä myös suoraan Capfulin Senior Partner Jari Puhakalta (040 5622 675) tai jari.puhakka@www.capful.fi.

 

icfs-logo-text-large-opt


Nimi*

Yritys

Sähköpostiosoite*

Puhelinnumero

Viesti

Pakolliset kentät ovat merkitty *:llä

Sulje

Pysy kartalla

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietoa tulevaisuuden nousevista ilmiöistä sekä tulevista tapahtumista.